Încearcă să renunți la EU și gândește-te la NOI

Alege una din modalitățile de a dona bani copiilor diagnosticați cu sindromul Down și ei te vor răsplăti cu un zâmbet în plus și cu multă străduință.

DONEAZĂ DIRECT:

Beneficiar: ASOCIATIA DOWN BUCURESTI
CIF: 26551135
IBAN: RO20PIRB4211782439001000
Cont deschis la: First Bank SA

Mulțumim celor care în mod dezinteresat și altruist ne ajutați ca aceste terapii să aibe loc, ca acești copii și tineri să aibe un viitor.
“Fiecare act caritabil este o treaptă către cer.” – Henry Ward Beecher
DONEAZĂ ONLINE

Foloseste Cardul In siguranta prin
MOBILPAY sau PayPal

REDIRECTIONEAZĂ 3,5%

PRIN FORMULAR ANAF 230
(pentru pesoane fizice)

SPONSORIZEAZĂ 20%

DIN IMPOZITUL PE PROFIT sau VENIT
(pentru peroane juridice)

DONEAZĂ BUNURI ȘI SERVICII
SUSȚINE UN BENEFICIAR
FII FUNDRAISER:

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5 % DIN IMPOZITUL PE VENIT

Persoanele fizice pot veni în sprijinul familiilor care au copii afectați de sindromul Down redirecționând 3,5 % din impozitul deja virat statului pe anul anterior catre Asociația DOWN București. Acest gest nu costă nimic , dar inseamnă mult pentru asociația noastră.

În cazul în care nu stiți suma care se cuvine să o virați, puteți lăsa necompletatã această rubricã, suma respectivă fiind calculată de organul fiscal.

Descărcați formularul Cerere 230, completați și apoi:

Descarca aici Formular ANAF: Cerere 230

SPONSORIZEAZĂ 20 % DIN IMPOZITUL PE PROFIT SAU VENIT

Persoanele juridice pot sponsoriza proiectele, activitățile si evenimentele susținute de Asociația DOWN București, fără costuri, prin redirecționarea acestor sume.

Descărcați Contractul de Sponsorizare, îl completati, îl semnăm, apoi virați suma care reprezintă obiectul contractului. În clauzele contractului puteți specifica condițiile de vizibilitate ale sponsorizării.

Vă promovați compania drept cetățean corporativ puternic în cadrul comunității locale, dar și la nivel național și internațional. Asociația DOWN București este o organizație respectată pe plan local, național și internațional, si astfel aveți oportunitatea de a participa la recuperarea , promovarea si integrarea în societate a persoanelor cu sindrom Down.

Sumele virate sunt deductibile conform legii.

LIMITE DE DEDUCTIBILITATE

1. In cazul firmelor care platesc IMPOZIT PE VENITURILE MICROINTREPRINDEROR, cheltuielile cu sponsorizarea se scad din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective. În cazul în care se dorește să se facă o sponsorizare mai consistentă, sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat (in limita a 20%) se reportează în trimestrele următoare, pe o perioadă de 28 de trimestre consecutive (7 ani).
Sponsorul are obligaţia depunerii online a formularului 107 “Declaraţie informativă privind beneficiarii sponsorizărilor/ mecenatului/burselor private”- până la data de 25 ianuarie inclusiv, a anului următor;

2. In cazul firmelor care plătesc IMPOZIT PE PROFIT atât pentru activitatea principală cât și firmele care au venituri obținute din alte activități pentru care se datorează impozit pe profit, cheltuielile cu sponsorizarea se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre:

a. valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri;
b. valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.

În cazul în care se dorește să se facă o sponsorizare mai consistentă, sumele care nu sunt scăzute din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat (in limita minimă a 0,75% din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit ) se reportează pe o perioadă de maximă de 7 ani, la nivelul valorii minime, al fiecarui termen de plată a impozitului pe profit.
Sponsorul are obligaţia depunerii online a formularului 107 “Declaraţie informativă privind beneficiarii sponsorizărilor/ mecenatului/burselor private”- până la data de 25 martie inclusiv, a anului următor;

Baza legală:

Descarca aici Contract de Sponsorizare

DONEAZĂ BUNURI ȘI SERVICII

Donațiile de bunuri și servicii permit Asociației DOWN București să folosească resursele financiare pentru realizarea terapiilor ata de importante.
Acceptăm majoritatea tipurilor de bunuri și servicii – de la apă și servicii de tot felul până la operatori IT, servicii de PR si promovare SEO, fotografi și cameramani voluntari. Pentru a ne asigura că bunurile și/sau serviciile pe care ni le oferiți pot fi folosite la potențialul maxim ăn proiectele și activitățile asociației, vă rugăm să ne contactați în prealabil la adresa donate@asociatiadown.ro

Descarca aici Contract de Sponsorizare

SUSȚINE UN BENEFICIAR

Dacă doriți să urmăriți donația sau sponsorizarea facută , puteți face aceasta in mod focusat, temporal, pentru un anumit beneficiar , sau grup de beneficiari.
Cheltuielile se evaluează lunar și pot partiale sau complete:
Pentru Terapiile de Bază se cheltuie 100 euro/lună/beneficiar, daca acesta este si sportiv cu rezultate nationale , cheltuielile ajung la 125 euro/lună/beneficiar daca acesta este sportiv cu rezultate internationale, cheltuielile ajung la 200 euro/lună/beneficiar (in aceasta situație avem 6 beneficiari cu rezultate sportive deosebite la nivel european și mondial)
Dacă sunteți interesat sa sustineți un beneficiar , vă rugăm să ne contactați în prealabil la adresa donate@asociatiadown.ro

Fii FUNDRAISER!

Paginile noastre de fundraising va stau la dispoziție

Contactați-ne pentru mai multe informații

Dăruiește zâmbete. Asociația Down București.