Open Judo Adaptat – Floarea Incluziunii Loutraki – Grecia

JUDOKA BEARS, echipa de judo adaptat a Asociației DOWN București a participat la un eveniment sub forma unui festival de activități cu denumirea “FLOWER of INCLUSION” ce a avut loc in Grecia , în campusul sportiv din Loutraki. Organizat de “Hellenic Judo Veterans Society – Kyuzo Mifune” și de “Special Needs Judo Union”, în perioada 24-29 mai 2017, evenimentul a reunit pe lângă competiția dedicată sportivilor cu nevoi speciale și seminarii unde antrenorii, arbitrii și cei implicați în dezvoltarea judo-ului adaptat au discutat despre regulamente, despre uniformizarea acestora, despre divisoning, moduri de antrenare, arbitraj, despre importanta kata îin judo adaptat, despre organizarea de competiții de judo adaptat și despre problemele de implementare naționala a judo adaptat ale membrilor SNJU.

La competitie au participat Alexandru Gălățanu și Laurențiu Zelko care au obținut o medalie de argint, respectiv una de bronz în cadrul nivel 4. La seminarii au participat și au obținut certificate Alexandru Mînea, antrenor și Alexandru Zelko din partea Down București. La eveniment au participat 73 de sportivi, 27 antrenori și reprezentanți ai organizațiilor europene de judo adaptat.